Zvezdini klinci ukrotili lisabonske "laviće"! Pobedu donela nova "devetka"

20.10.2022

13:03

0

Autor: 24sedam

Naredna utakmica je sa Valensijom

Zvezdini klinci ukrotili lisabonske "laviće"! Pobedu donela nova "devetka"
Omladinci Crvene zvezde - Copyright FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde pobedili su lisabonski Sporting u utakmici organizovanoj u okviru međunarodnog turnira "Al Abtal", koji okuplja najbolje klubove iz Evrope i Azije i za cilj ima jačanje prijateljskih odnosa među timovima.

Selekcija koju predvodi Zoran Rendulić slavila je sa 3:2, uz golove Luke Stojsavljevića, Stefana Radujka i Jovana Mijatovića.

Poveli su Zvezdini klinci, a onda su mladi "lavovi" preokrenuli pogocima u 38. i 43. minutu. Međutim, usledilo je i izjednačenje, a zatim je trijumf doneo Mijatović koji je nedavno zaigrao i za prvi tim, u utakmici protiv Ferencvaroša. Zadužio je i "devetku".

Ovogodišnje izdanje turnira broji nešto više ekipa nego što je to bio slučaj prethodne godine. Takmičenje uključuje 18 timova, a osim Zvezde, učestvuju i timovi iz Španije, Engleske, Francuske, Portugala, Belgije, Grčke, Češke, Austrije, Hrvatske i Saudijske Arabije.

Crveno-beli su smešteni u grupi A, zajedno sa španskom Valensijom, francuskim Monakom, portugalskim Sportingom, kao i ekipama Zeleni Sokolovi i Beli Sokolovi iz Saudijske Arabije.

Narednu utakmicu, juniori Zvezde će odigrati 23. novembra, sa Valensijom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike