Vlahović se baš iznervirao: Kakvo je to pitanje, a bilo je vezano za trenera Juventusa - dotakao se Piksija i šta mu duguje!

16.10.2022

09:53

0

Srpski napadač nije bio zadovoljan kad su ga nešto pitali za Masimilijana Alegrija

Vlahović se baš iznervirao: Kakvo je to pitanje, a bilo je vezano za trenera Juventusa - dotakao se Piksija i šta mu duguje!
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/AP

Dušan Vlahović odlučio je pobednika u gradskom derbiju protiv Torina, a srpskom napadaču se nije dopalo pitanje vezano trenera Stare dame Masimilijana Alegrija. 

Poslednjih dana se spekulisalo kako neki igrači bojkotuju prvog stratega crno-belih iz Torina, a navodno među njima se nalazio i fudbaler Orlova.

- Kakvo je to pitanje? Naravno da radimo sve što nam kaže trener. Tako je bilo i protiv Torina, ostvarili smo šta smo želeli, a sada je bitno da nastavimo sa pozitivnim rezultatima - poručio je Vlahović.

Srpski napadač osvrnuo se i na gradski derbi, napominjući da je najvažnije da su stigli do tri boda.

- Znali smo da neće biti lak meč, ipak je to derbi grada, a Torino je veoma snažan tim pred svojim navijačima. Čestitam im na sjajnoj igri, ali mi moramo da nastavimo sa ovakvim igrama i da ostanemo ujedinjeni. Moramo ići korak po korak, znamo šta su nam ciljevi i nikada nećemo odustati od njih - kazao je Vlahović.

Utakmicu u Torinu posmatrao je i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Pričali smo pre nekoliko dana, znao sam da će doći. Dužan sam mu večeru sada! - zaključio je Vlahović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike