Vanja caruje u srpskom derbiju! Golman Torina dovodi do ludila Vlahovića i Kostića pred Piksijevim očima (VIDEO, GALERIJA)

15.10.2022

17:07

0

Autor: 24sedam

Golman "orlova" najzaslužniji što se ne tresu mreže u Torinu

Vanja caruje u srpskom derbiju! Golman Torina dovodi do ludila Vlahovića i Kostića pred Piksijevim očima (VIDEO, GALERIJA)
juve3 - Copyright Tanjug/AP

Gledaocu puno oko od srpskih asova na derbiju Torina, između domaćih "bikova" i fudbalera Juventusa.

Sa jedne strane za Torina nastupaju Vanja Milinković-Savić, saša Lukić i Nemanja Radonjić, sa druge napadaju Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Rezultat je posle sat vremena 0:0 najviše zahvaljujući čudesnom Vanji Milinković-Saviću koji je neverovatnim odbranama sačuvao mrežu od svih pokušaja gostiju, a bilo ih je dosta.

 

 

Samo u jednom napadu, u roku od 20-tak sekudni Srbin je među stativama pravio bravure i čak tri puta zaustavio udarce, od kojih je Vlahovićev pokušaj nagovestio kanonadu.

 

Vanja je u istom stilu nastavio i u drugom poluvremenu kada je izvadio Lokatelijev udarac iz gornjeg desnog ugla. Utakmicu iz lože prati selektor Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom i na osnovu svega prikazanog može da bude zadovoljan nastupima naših fudbalera.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike