PSŽ razbija kasicu! Spreman da plati 150 miliona, ali Leao nije jedina želja!

11.10.2022

12:11

0

Autor: 24sedam

Postojeći ugovor Portugalca ističe 2024. godine

PSŽ razbija kasicu! Spreman da plati 150 miliona, ali Leao nije jedina želja!
Leao - Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Rafael Leao bi mogao da zaigra za Pari Sen Žermen, a tim iz prestonice Francuske je navodno spreman da plati čak 150 miliona evra za Portugalca čija je tržišna vrednost (prema Transfermaktu) 70 miliona. Ali, 150 miliona je otkupna klauzula.

 

 

Kako saznaje Tutosport, uprava "svetaca" želi da ima alternativu u ofanzivi, pošto će verovatno na kraju sezone ostati bez Lionela Mesija.

Isti mediji međutim dodaje i da će uprava "rosonera" pokušati da zadrži Portugalca, koji ima i državljanstvo Angole. Postojeći ugovor ističe na leto 2024. godine i na "San Siru" žele da ubede Leaoa da potpiše novi.

Leao takođe traži i godišnju platu od sedam miliona, pa se ne zna da li će Italijani na to pristati. I to bi mogao da bude adut Francuza koji su finansijski mnogo jači.

Ukoliko dođe do realizacije transfera, 23-godišnji fudbaler bi se vratio u francuski fudbal, pošto je 2019. godine došao iz Lila. 

Ali tu se lista želja PSŽ-a ne završava. Prema istom izvoru, žele da za 20 miliona dovedu i Milana Škrinjara koji još nije produžio ugovor sa Interom. Slovačkom defanzivcu ugovor ističe narednog leta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike