Gobelja konačno postao heroj navijača: U četvrtak mu skandirali, sada mu je ceo sever pevao (VIDEO)

09.10.2022

16:25

0

Zvezdin bek je često bio na udaru, ali sada igra u životnoj formi i svi mu iskazuju ljubav

Gobelja konačno postao heroj navijača: U četvrtak mu skandirali, sada mu je ceo sever pevao (VIDEO)
marko gobeljic - Copyright FK Crvena zvezda

U velikoj je formi Marko Gobeljić! Posle utakmice protiv Ferencvaroša u četvrtak, za koju mnogi misle da je njegova najbolja u Crvenoj zvezdi, ponovo je briljirao u pobedi protiv Spartaka.

Temperamentni desni bek je Subotičanima dao dva gola, prvi i drugi i tako poveo svoj tim ka trijumfu.

Gobeljiću je u četvrtak skandirala istočna tribina, on se zbunio, pa bio oduševljen.

Sada su usledile nove pohvale, pošto su ga i organizovani navijači pozdravili. Delije su mu protiv Spartaka gromoglasno skandirale.

Veliki je put prešao popularni "Gobelja" za ovih pet "i kusur" godina u Zvezdi. Često je bio na udaru navijača, zbog "kiksiranja". Pamti se nastup sa Milanom u gostima, kada je promašio "mrtvu" šansu, skrivio penal i dobio crveni karton.

Na udaru javnosti bio je zbog često nekontrolisanog ponašanja, a pamti se kako je posle pobede u derbiju u kupu skidao šorc ispred golmana Partizana Vladimira Stojkovića. On je priznavao da je to uticalo na njega, ali pod trenerom Milošem Milojevićem igra kao preporođen.

- On je jedan od igrača koji su dali gol legendarnom Bufonu. Znate, kad nekom 100 puta kažete da nema pojma, on pomisli da stvarno nema pojma. Ja znam koliko Gobeljić može, a može i više od ovoga – rekao je posle Ferencvaroša trener Miloš Milojević.

Gobeljić je leta 2017. došao u Zvezdu i učestvovao u osvajanju pet uzastopnih titula i svim uspesima kluba u Evropi. U četvrtak je odigrao 50. evropsku utakmicu za crveno-bele, ali skandiranje njegovog imena…

- Naježio sam se, ali to je ono što je najveća zvezdaša snaga. Svi smo kao porodica, međusobno se poštujemo i podržavamo. Kada sam čuo "Gobelja, Gobelja", osetio sam se kao da mogu još dve utakmice da odigram, umor je prestao da postoji - emotivno je govorio Gobeljić u četvrtak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike