Vazura kod Sarape obećao: Lično odgovaram za finansije i spreman sam da odem pod jednim uslovom

10.10.2022

10:28

0

Autor: 24sedam

Generalni direktor Partizana gostovao na TV Pink

Vazura kod Sarape obećao: Lično odgovaram za finansije i spreman sam da odem pod jednim uslovom
Miloš Vazura - Copyright MN Press

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura u jutarnjem programu TV Pink govorio je o crno-belima pod komandom Gordana Petrića koji je umeo da pokrene ekipu iz učmalosti, ali je rekao i o svojoj odgovornosti za finansijsko poslovanje kluba.

Pre nego što je objasnio pod kojim uslovima bi napustio poziciju u klubu, Vazura se osvrnuo i na meč u Kelnu:

- Istorijska pobeda u Kelnu, igrali smo hrabro, iznenadili protivnika, svaka čast treneru na hrabrosti, igrači mu veruju, uspeo je da ih opusti i to je počelo da donosi rezultate - rekao je Vazura.

Na konstataciju da pojedini igrači nisu na svom nivou u evropskim mečevima, Vazura je odgovorio:

- Natho igra na zavidnom nivou, veoma je ozbiljan igrač, lider i kapiten, odgovara mu sistem rada sa Petrićem. Što se tiče Rikarda, koji je inače imao i asistenciju u 90. minutu za Andradea, pričali smo sa trenerima, u zahtevnijim utakmicama oni imaju drugačije zahteve, te Rikardo često radi važan posao za tim, koji se možda ne vidi kroz golove i asistencije, ali najvažnije je da na kraju utakmice bude dobar rezultat – pojašnjava Vazura.

MN Press
 

U četvrtak uveče (18.45, Arena Sport Premium 1) igra se druga utakmica sa nemačkom ekipom. Pomoć navijača biće neophodna:

- Želim da naglasim da svaku kritiku prihvatamo, trudimo se da budemo bolji, radimo najbolje što umemo. Petrić radi neverovatan posao, igrači su pokazali kvalitet, potrebna im je podrška! U četvrtak je bilo samo prvo poluvreme, potreban im je vetar u leđa za još jedan podvig protiv izuzetno jakog rivala. Biće i puno malih Partizanovaca na Dečijoj tribini, učimo klince da vole Partizan – najavljuje Vazura spektakl u Humskoj.

Vazura tvrdi da Partizan normalno posluje, iako su stadion i Teleoptik pod hipotekom kao garancija da će se plaćati na vreme reprogram duga prema državi koji prelazi 10.000.000 evra na ime neplaćenog poreza.

- Partizan vidim kao šampiona na kraju prvenstvene trke, čekamo kiks večitog rivala, a ako do toga ne dođe derbiji će odlučivati. Sa finansijske strane poslujemo normalno, plate su redovne, igramo Evropu, lično odgovaram za finansijske ciljeve i spreman sam da odem ako ne ostvarimo zacrtane ekonomske ciljeve – zaključuje Vazura.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike