Piksi i Orlovi čekaju žreb! Borili smo se da budemo deo elite!

08.10.2022

19:35

0

Autor: 24sedam

Raste temperatura pred izvlačenje grupa za kvalifikacije za EP

Piksi i Orlovi čekaju žreb! Borili smo se da budemo deo elite!
piksi i mitrović - Copyright fss.rs

Tačno u podne u nedelju će biti određeni sastavi grupa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izrazio zadovoljstvo zbog toga što je Srbija u odabranom društvu i sa velikim imenima evropskog fudbala.

- Borili smo se da budemo u ovom položaju i u odabranom društvu, zar ne? Prija mi da vidim ljude iz sveta fudbala, prijatelje koje dugo nisam sreo, da popričamo o fudbalskim temama, ali najvažnije je da smo deo velikog događaja kao što je žreb za naredno Evropsko prvenstvo u Nemačkoj - rekao je Stojković za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

 

 

Stojković je u Frankfurt doputovao direktno iz Londona, gde se sreo i razgovarao sa najboljim strelcem u istoriji srpskog reprezentativnog fudbala Aleksandrom Mitrovićem.

- Želeo sam na licu mesta da se vidim sa Mitrom i da popričamo o njegovoj povredi. Zanimalo me o čemu se konkretno radi. Ako se sećate, on je protiv Švedske u Beogradu dobio udarac zbog čega je morao da napusti teren. Očigledno je bio nezgodan udarac koji je ostavio traga i čim je osetio bol na utakmici protiv Njukasla zatražio je izmenu. Oseća i dalje bol u tetivi, pauziraće još neko vreme, nadam se ne dugo i siguran sam da će se oporaviti kada to bude najvažnije. Pričali smo o povredi, ali i o onome što nas očekuje uskoro na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike