TSC na vrhu tabele posle pobede nad Vojvodinom! Gostima ni dva penala nisu dovoljna za slavlje u Lazarevcu!

08.10.2022 | 19:16

Autor: 24sedam

Mladost lagano izašla na kraj sa Napretkom

Copyright MN Press

Tim iz Bačke Topole ponovo je na deobi prvog mesta sa Crvenom zvezdom, na posednjih devet utakmica nije izgubio!

Četvrta uzastopna pobeda fudbalera TSC u Superligi Srbije. Sa teškog gostovanja Vojvodini na "Karađorđu", doneli su čitav plen. 

U trijumfu od 2:1 oba gola za goste postigao je Luka Ilić, izdanak omladinske škole Crvene zvezde i svojevremeno prvotimac tima sa "Marakane". Novosađani su zabeležili drugi poraz u nizu iako su bolje otvorili meč.

Pogotkom Nikole Čumića poveli su u 28. minutu, da bi do kraja poluvremena izabranici Žarka Lazetića preokrenuli rezultat.

Luka Ilić je reagovao na odbitak i pogodio mrežu u 32. minutu za izjednačenje. Isti igrač je u 44. minutu prihvatio dubinsku loptu u šesnaestercu domaćina i savladao golmana lazara Carevića za 2:1.

Mnogo uzbuđenja viđeno je u Lazarevcu, a Kolubara može da slavi sreću i golmana Dejana Stanivukovića.

Duel sa ekipom Mladost GAT završen je 0:0 iako su gosti imali dva penala! Prvi je Nikoli Popoviću odbranio čuvar mreže tima iz Lazarevca, a iz drugog je Andrija Radulović pogodio prečku.

Najmanje uzbuđenja bilo je u Lučanima gde je Mladost sa 3:1 pobedila Napredak. Domaći tim tako je prekinuo niz od tri poraza.

Milan Bojović je 10. golom u sezoni, čime je postao najbolji strelac Superlige, doveo domaće u vođstvo u 37. minutu. Radivojević je duplirao prednost u 55, a nadu gostima dao je Matić pogotkom u 65. minutu. To je bilo sve što su Kruševljani uradili, da bi u šestom minutu sudijske nadoknade Udovičić stavio tačku na važnu pobedu Mladosti.


Petak:

Radnik - Novi Pazar 1:1

Subota:

Mladost Lučani - Napredak 3:1

Kolubara - Mladost GAT 0:0

Vojvodina - TSC 1:2

Nedelja:

Čukarički - Javor 15.00

Crvena zvezda - Spartak 15.30

Voždovac - Partizan 19.30

Ponedeljak:

Radnički Niš - Radnički 1923 16.00

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1107-42260"));

Standings provided by Sofascore

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam