Novi Sad i Vučević pomažu Vojvodini! Učinićemo sve što je u našoj moći da ispunimo uslove

07.10.2022

11:38

0

Cilj je povratak evropskim takmičenjima

Novi Sad i Vučević pomažu Vojvodini! Učinićemo sve što je u našoj moći da ispunimo uslove
Fudbaleri Vojvodine - Copyright MN Press

Fudbaleri novosadske Vojvodine, nakon jedne od slabijih sezona u istoriji kluba, tokom leta su promenili upravo i deo igračkog kadra, pa su u novu sezonu Superlige ušli silno motivisani.

Krenuli su snažno, pozicionirali se visoko, a nakon 12 odigranih utakmica, nalaze se u gornjem delu tabele, na sedmoj poziciji. Tako novosadska Stara dama do kraja šampionata ima priliku da izbori neko od evropskih takmičenja u koje vodi Superliga - Liga šampiona, Liga Evrope i Liga konferencije.

 

 

- Iskreno bih voleo da FK Vojvodina obezbedi mesto u našem prvenstvu koje vodi u neko od UEFA takmičenja. Čelnici ovog kluba veruju da su na korak do toga, a potrudićemo se da učinimo sve što je u našoj moći da stadion Karađorđe ispuni sve uslove koje potražuje UEFA - oglasio se tim povodom i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević.

Inače, Srbija je ove sezone u Evropi imala četiri kluba, ali su niški Radnički i Čukarički zaustavljeni odmah na prvom koraku, dok su beogradski večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan, nastavili sa nadmetanjem u Ligi Evrope, odnosno Ligi konferencije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike