Petrić sjajno raspoložen pred Voždovac! Meni je leva noga služila samo za kvačilo!

08.10.2022

15:37

0

Autor: 24sedam

Partizan gostuje "na krovu", trener objašnjava kako je razmrdao ekipu

Petrić sjajno raspoložen pred Voždovac! Meni je leva noga služila samo za kvačilo!
PARTIZAN_vs_NICA-39 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana koji su napravili veliki podvig i savladali Keln u Nemačkoj dobili su slobodan dan od trenera Gordana Petrića, ali su već u punom pogonu.

Sledi meč Superlige sa Voždovcem (nedelja, 19.30), a trener crno-belih očekuje da njegova ekipa nastavi u ritmu u kom je igrala sa Vojvodinom i Kelnom.

- Igrači koji su igrali u Kelnu su juče imali slobodno, a oni koji nisu igrali odradili su jači trening. Videćemo kako se ko oseća i odlučiti ko će igrati, ali sam siguran da su svi od sletanja u Beograd čvrsto na zemlji. Očekuje nas specifična utakmica jer je veštačka podloga na koju nismo navikli koliko i rival. Očekujem da odigramo u istom ritmu kao u poslednje dve utakmice. Rekao sam da je zamajac Vojvodina, a nastavili smo protiv Kelna i nadam se da će igrači izdržati sve obaveze do kraja jeseni - kazao je trener Partizana Gordan Petrić i dodao:

- Voždovac uvek ima talentovanu ekipu i igrače koji mogu da iznenade, ali sve se vrti oko nas i ukoliko odigramo kako bi trebalo ne očekujem probleme.

Nema sumnje da je Petrić otkako je seo na klupu crno-belih uspeo da napravi veliki pomak u igri kluba iz Humske.

- Kada sam došao u Partizan nisam ništa planirao, samo sam išao od utakmice do utakmice. Ovo su isti igrači koji su bili tu pre šest meseci, ali su bolji na nivou samopouzdanja i svesni šta mogu da pruže. Ipak, jedna izgubljena utakmica može da poremeti atmosferu. Na njima je da čuvaju atmosferu i dokazuju se.

Petrić je na kraju još jednom analizirao duel sa Kelnom i nasmejao sve sjajnim komentarom.

- Ocenili smo da sa igračima koji su izašli možemo da izvučemo maksimum. Gledajući raspoložive snage to nam je bila najbolja opcija. Neko bi rekao da smo izašli ofanzivno, ali ja ne razmišljam tako, izveli smo najbolju postavu u tom trenutku. Bilo je propusta i vrlina te ćemo primeniti sve i menjati neophodno za revanš. Nisam izmislio toplu vodu. Procenili smo koja je formacija dobra da ugrozimo Keln. Ono što je bitno je da od igrača ne tražim ono što ne može. Tražim mu da pruži šta može, a da sakrije ono što ne može. Kao igrač ne znam da sam levom nogom udario loptu pet puta, služila mi je samo za kvačilo!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike