Rusi bi voleli ponovo da vide Marka u Premijer ligi, a sad su dobili i odgovor šta on želi

03.10.2022

12:33

0

Autor: 24sedam

Bivši trener Partizana dovođen u vezu sa preuzimanjem moskovskog Dinama umesto Slaviše Jokanovića

Rusi bi voleli ponovo da vide Marka u Premijer ligi, a sad su dobili i odgovor šta on želi
Marko Nikolić - Copyright Profimedia.rs

Fudbalski agent Dejan Joksimović, koji zastupa interese bivšeg trenera Partizana Marka Nikolića, odgovorio je na pitanje o mogućem povratku u Rusiju.

Prema njegovim rečima, Nikolić trenutno ne planira da se vraća u rusku Premije rligu, iako je ranije postojala takva mogućnost.

- Marko je dobro. Naravno, prati rusku Premijer ligu. Ima li interesa da se vrati u Lokomotivu ili, na primer, da bude na čelu Dinama iz Moskve? Trenutno ne planira da se vrati u bliskoj budućnosti - rekao je Joksimović.

Nikolić je trenirao Lokomotivu od maja 2020. do oktobra 2021. godine. Zajedno sa timom osvojio je Kup Rusije - 2020/2021.

Lokomotiva i Nikolić su 5. oktobra sporazumno raskinuli ugovor, budući da su se Rusi opredelili za koncept koji je predstavio sportski direktor Ralf Rangnik. Nemac je posle par meseci napustio klub zbog poziva Mančester junajteda. Ta epizoda se brzo završila, a Nemac je danas selektor Austrije.

Nikolić se poslednjih meseci retko pojavljuje u srpskim medijima. Poslednja njegova aktivnost bila je pristupanje timu predsednika JSD Partizan Ostoje Mijailovića kao član Upravnog odbora.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike