Oglasio se i Krstajić povodom priča da preuzima crno-bele: Partizan mi je mnogo dao, nije tajna da sam veliki navijač, ali...

29.05.2022

15:30

0

Odmah po odlasku Stanojevića pominjao se kao glavni kandidat za njegovog naslednika

Oglasio se i Krstajić povodom priča da preuzima crno-bele: Partizan mi je mnogo dao, nije tajna da sam veliki navijač, ali...
Mladen Krstajić - Copyright MN Press

Partizan je završio i treću uzastopnu sezonu bez trofeja, Aleksandar Stanojević je napustio trenersku klupu, a klub je ostao u ogromnim problemima koje treba hitno rešavati.

Prvi i najhitniji od svih problema je pronalaženje trenera. Mnoga imena su se pominjala, pisali smo vam već da je uprava razgovarala sa desetak domaćih trenera. Crno-bele su odbili Saša Ilić, Vladimir Ivić, a "u rezervi" stoji Ilija Stolica.

Pominjalo se i ime Mladena Krstajića, govorilo se čak da je to završen posao, ali je nekadašnji igrač i funkcioner Partizana stavio tačku na tu priču.

- Otkako sam napustio Makabi, u medijima se ističem kao opcija za novog trenera Partizana. Partizan mi je mnogo dao u životu, afirmisao me kao igrača i nije tajna da sam veliki partizanovac. Međutim, u ovom trenutku zaista ne razmišljam o povratku u srpski fudbal. Moje ambicije kao trenera okrenute su radu u inostranstvu – rekao je Krstajić za Večernje novosti.

Partizanu vreme teče…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike