Andrade se zbog ovoga oseća očajno! Grobari, pročitajte saopštenje veziste, neće vas ostaviti ravnodušnim!

29.09.2022

20:59

0

Novajlija pokušao da smiri situaciju

Andrade se zbog ovoga oseća očajno! Grobari, pročitajte saopštenje veziste, neće vas ostaviti ravnodušnim!
pfc25 - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana juče su pretrpeli jedan od težih poraza u istoriji kluba, eliminisani su na startu Kupa Srbije i to od drugoligaša, ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice, a ubrzo se pojavio i navodni intervju sa vezistom crno-belih, Patrikom Andradeom, koji je pretio da poljulja ekipu.

Naime, u azerbejdžanskim medijima, pojavile su se reči o lošoj situaciji u Partizanu, koje su pripisane Andradeu.

- Pre dolaska u Partizan govorili su mi da ću uživati u svemu, i da ću igrati u ekipi koja igra dobar fudbal. Ali kada sam stigao, video sam da je sve drugačije. Tim ima ukupno 15 igrača, pa ne možemo da odradimo normalan trening i utakmicu između nas. Mnogo se mučim, ali ne mogu da igram na svojoj poziciji. Sve što su mi rekli je drugačije od onog što me je sačekalo. Nikada nisam nigde bio srećan kao u Karabagu - navodno je ispričao Andrade azerbejdžanskim novinarima.

Nije mnogo trebalo da taj "intervju" stigne i do Andradea, koji je rešio da se oglasi na Instagramu, kako bi objasnio čitavu situaciju, ali i demantovao inostrane medije.

- Pre svega, želim da kažem kako se očajno osećam zbog toga što moram da pišem ovo i objašnjavam rečenice iz intervjua koje nikada nisam izgovorio, pogotovo ne nešto protiv Partizana. Jedina istina za mene od prvog dana je da se ovde osećam kao kod kuće, da su me saigrači prihvatili na najbolji način i da imam sjajan odnos sa svima njma.

Istina je, krenuli smo loše, 11 igrača je otišlo i trener se promenio. Ali je takođe istina da smo napravili veliki povratak i počeli da igramo izvanredan fudbal. Ko će igrati na kojoj poziciji je na treneru i svaki profesionalac to zna. Nije istina da sam zažalio zbog dolaska u Partizan. Nikada nisam rekao takvu stvar. Moja porodica je ovde, imamo sjajan život i prolazimo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim - napisao je Andrade u svom saopštenju, preneli su beogradski mediji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike