Orlovi, veliku ste priču napravili! Tadić i drugovi pred Norvešku dobili podršku od ambasadora Srbije: Hvala vam za borbu!

27.09.2022

04:56

0

Autor: 24sedam

Srbija večeras igra za plasman u elitno društvo Lige nacija

Orlovi, veliku ste priču napravili! Tadić i drugovi pred Norvešku dobili podršku od ambasadora Srbije: Hvala vam za borbu!
Screenshot 2022-09-26 at 21.15.31 - Copyright Promo/FSS

Orlovi večeras (20.45) igraju mini finale Lige nacija. U Oslu protiv Norveške Tadić i drugovi pokušaće da dođu do pobede koja će im obezbediti plasman u elitnu diviziju najmlađeg UEFA reprezentativnog takmičenja.

Dan pred meč reprezentativci Srbije odradili su trening na stadionu „Ulevol“ na kojem će večeras pokušati da se revanširaju Halandu i ekipi za minimalan poraz u Beogradu na startu tekuće sezone Lige nacija, a pre nego što su počeli sa radom ugostili su ambasadora Srbije u Norveškoj Dragana Petrovića.

- Zaista mi je čast da mogu da vam se obratim na ovaj način i da vam se zahvalim na svemu što ste uradili za Srbiju. Kada reprezentaciji dobro ide, svima nam je lakše. Kako na profesionalnom planu, tako i u privatnom životu – kazao je Petrović, uz osvrt na sve što su Piksijevi Orlovi dosad uradili.

- Hvala vam za borbu, što grizete na terenu, hvala ovim ljudima koji vas vode na pravi način. Veliku ste priču napravili, izdržite još malo, pa da se radujemo i posle Norveške i na kraju godine u Kataru – rekao je ambasador i pre zajedničke fotografije sa celom ekipom dobio dres naše reprezentacije od zamenika predsednika FSS Nenada Bjekovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike