Lukas Gomeš došao na prvi trening petlića Partizana, nije ni znao koliko deca vole njegovog tatu (FOTO)

21.09.2022

13:43

0

Autor: 24sedam

Sin Rikarda Gomeša počeo da trenira fudbal

Lukas Gomeš došao na prvi trening petlića Partizana, nije ni znao koliko deca vole njegovog tatu (FOTO)
rikardo14 - Copyright Instagram printscreen/pbg.news

Možda će se jednog dana spominjati trenutak kada je Lukas Gomeš došao na prvi trening petlića Partizana, kao što se danas iz arhiva vade slike Almamija Moreire i njegovog sina Dijega, koji je danas zvezda u usponu lisabonske Benfike.

Najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš doveo je svog starijeg naslednika da odradi prvi trening sa svojim vršnjacima na terenu "Milutin Šoškić", ispod južne tribine stadiona u Humskoj, i ovaj dan ostaće nezaboravan za mnoge dečake koji su imali priliku da vide izbliza svog idola.

Što se Lukasa tiče, zasad možemo pouzdano reći da je levonog, za razliku od oca koji se bolje služi desnom nogom. Ostalo o njemu tek treba da saznamo.

- Partizan je moj klub, osećam kao da sam ovde rođen i odrastao, pripadam mu svim srcem. I kad nisam bio u Beogradu, pratio sam rezultate, gledao prenose. Ovo ne govorim zbog navijača, stvarno se tako osećam. Ako ostanem u Srbiji, nadam se da će moj sin prve fudbalske korake napraviti u Partizanu - govorio je Rikardo u intervjuu koji je dao za "Novosti" pre nešto manje od godinu dana.

Rečeno, ispunjeno! Lukas je odradio prvi trening, sad ide "dve slike i krštenica", pa registracija i prvi lekarski pregled ...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike