Odrastao sam u Srbiji, ne bih dozvolio da izgubim ponos! Tadić otkrio detalje o onoj avgustovskoj noći

17.09.2022

11:59

0

Nije se prepao ni na pomisao da su naoružani

Odrastao sam u Srbiji, ne bih dozvolio da izgubim ponos! Tadić otkrio detalje o onoj avgustovskoj noći
Dušan Tadić - Copyright MN Press

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, nedavno je bio na meti razbojnika, a za holandske medije, govorio je detaljno o čitavoj akciji.

Naime, Tadića su razbojnici pokušali da opljačkaju, jedne noći u avgustu, ali srpski fudbaler nije dao na sebe, već je ušao u sukob sa njima.

- Bio sam na večeri sa prijateljem, a oni su ispod mog automobila postavili uređaj za praćenje. Kada sam stigao kući, dvojica razbojnika su me napali. Bio sam u odelu i cipelama, ali sam bio brži od njih. Trčao sam 400 metara i nisu mogli da me stignu, ali su imali skuter. Uspeli su da me stignu i izbila je tuča. Kretao sam se levo i desno kako bih izbegavao konflikt, a uspeo sam i da zadam nekoliko udaraca vođi bande. Drugi me je uhvatio s leđa za vrat, ali sam ga udario laktom. Uspeo sam ponovo da pobegnem i tada sam ih izgubio iz vidokruga - rekao je Tadić za holandske medije i dodao:

- Tek kasnije shvatite da su stvari mogle da budu drugačije. U tom trenutku ste puni adrenalina i počinjete da se borite. Čak i da sam video da nose tri pištolja, ne bih dozvolio da izgubim ponos. Odrastao sam u Srbiji i često sam bio deo tuča. Osećao sam se snažno.

Inače, detalji o napadu na srpskog fudbalera ubrzo su se proširili Holandijom, a podršku su mu pružili i navijači Ajaksa, čiji je Tadić kapiten.

Na jednoj utakmici su istakli transparent:

- Brate, ti si car, ne može tebi niko ništa - navodilo se u poruci  "Kopljanika".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike