Srbin odbio Barsu i Milan! Velikani mu dolazili u kuću, a on izabrao klub na sat vremena od porodičnog doma!

17.09.2022

08:50

0

A da li će izabrati Orlove ili Pancere

Srbin odbio Barsu i Milan! Velikani mu dolazili u kuću, a on izabrao klub na sat vremena od porodičnog doma!
Lazar Samardžić - Copyright pobjeda.me

Lazar Samardžić još uvek nije doneo konačnu odluku za koji navionalni tim će igrati, ali je trenutno fokusiran na nastupe u Udinezeu.

Prema prikazanim partijama, može se reći da uživa u Seriji A, a kako je mogao da pre Udina, direktno iz Berlina, stigne u neki veći grad, otkrio je medijima na Apeninima.

Samardžić je inače srpskog porekla, ali je rođen i odrastao u Berlinu, pa je kao dete Herte krenuo da gradi fudbalsku priču. Iz Berlina je potom krenuo dalje, pa je danas jedan od perspektivnijih fudbalera iz generacije 2002.

Na pet utakmica za ekipu Udinezea, postigao je dva gola, i to protiv Sasuola i Rome, a u razgovoru za "Gazeta delo Sport" otkrio je kako je odbio velikane kao što su Milan i Barselona.

- Cela porodica je došla u Milano. Razgovarali smo sa Paolom Maldinijem, ali se tada nisam osećao da imam iskustvo za tako veliki grad. Umesto toga, Barselona je sa Patrikom Klajvetrom došla u moju kuću. Ali, izabrao sam Lajpcig. To je sat vremena od moje kuće. I bio je to dobar izbor - otkrio je Samardžić.

Samardžić ispunjava uslove da nastupi za Srbiju, ali treba napomenuti da je bio član svih mlađih selecija Nemačke, pa i ne čudi što mu je osećaj pripadnosti njima naklonjen.

Kao Nemac. Igram i za nemačku reprezentaciju do 21 godine i nadam se da ću uskoro dobiti dres sa brojem 10. U Udinama nosim 24, to je datum mog rođenja - rekao je Samardžić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike