Mijailović nema šta da krije! Mogu da obećam da će Partizanu biti bar 1.000 puta bolje!

12.09.2022

16:58

0

Autor: 24sedam

Kandidat za predsednika JSD i prvi čovek KK spreman da oživi srpsku sportsku instituciju

Mijailović nema šta da krije! Mogu da obećam da će Partizanu biti bar 1.000 puta bolje!
partizan g (10) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Od crnih oblaka nad Humskom ulicom i u JSD Partizan ništa se dugo nije videlo. Došlo je vreme da se "razvedri", a čovek koji želi da se to desi, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović spreman je za veliki izazov.

Dok se Milorad Vučelić samoproglašava novim predsednikom JSD, Mijailović sa delegatima 13 klubova iz porodice crno-belih  drži Skupštinu u prostorijama Teniskog kluba.

- Ja se nisam dokon prihvatio ovog posla nego na poziv većine predstavnika drugih klubova. Pre šest godina sam došao na čelo KK Partizan, u trenutku kad je klub bio pred gašenjem, bez finansija i perspektive. Došli smo do toga da imamo Željka Obradovića za trenera. Obećao sam da ćemo redovno držati sastanke, da zajedno tražimo sponzore, da osposobimo i obnovimo infrastrukturu, i ja mogu da obećam da će biti bolje bar hiljadu puta - rekao je Mijailović, pa dao i primer za te reči:

- Mi smo u KK imali zaradu od karata par hiljada evra da bismo došli do toga da imamo zaradu od dva miliona. Pomagao sam rukometni klub koji je nosio reklamu moje firme, pomagao sam vaterpolo klubu, ženskom košarkaškom klubu...

Mijailović je imao i poruku za ljude u Partizanu.

- Plaše se ljudi šta će se dešavati kad mi preuzmemo Sportsko društvo, a ja im obećavam da će normalno raditi. Obećavam da ću obezbediti 100 odsto vaše budžete, jurićemo sponzore, tražićemo način da se finansiramo - zaključio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike