Partizan je na dnu, ali sledi preporod! Većina je uz Mijailovića, Vučeliću jasno da je bivši, samo pokušava to da prolongira (GALERIJA)

12.09.2022

16:04

0

Autor: 24sedam

Delegati koji su uz prvog čoveka košarkaša napustili sednicu, ostali ne mogu ništa da urade

Partizan je na dnu, ali sledi preporod! Većina je uz Mijailovića, Vučeliću jasno da je bivši, samo pokušava to da prolongira (GALERIJA)
partizan (1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Umesto da se danas, posle pet i po godina čekanja, održi Izborna skupština u JSD Partizan, svedoci smo novih skandala u režiji čelnika koji su instituciju srpskog sporta potpuno upropastili.

Umesto da se sklone i puste ljudima kojima znaju da rade posao, Milorad Vučelić, Miloš Vazura i ostali pokušavaju da produže svoj ostanak u očigledno udobnim foteljama.

Zabranili su novinarima da prisustvuju sednici, zatim su zabranili i pojedinim delegatima da uđu na stadion, valjda sa idejom da pobede daleko brojniju i moćniju "vojsku". Zaigrali su se, ali im to ne prolazi.

Vučelićev protivkandidat Ostoja Mijailović poručio je da neće dozvoliti maltretiranje, pa su svi delegati koji ga podržavaju otišli u prostorije Teniskog kluba Partizan.

Poznati advokat, član Skupštine JSD Partizan Ilija Dražić otkrio je šta se dešava u Humskoj.

- Preostali članovi skupštine neće imati pravo da odlučuju jer nemaju kvorum. Većina, i to dramatična jena strani koja sada ide u TK Partizan - rekao je Dražić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike