Milojević ljut zbog incidenta Kange i Bukarija: Takve stvari ne trpim, to ne priliči renomeu ovog kluba! (VIDEO)

08.09.2022

22:18

0

Autor: 24sedam

Treneru Zvezde nije bilo svejedno zbog nemile secene na poluvremenu

Milojević ljut zbog incidenta Kange i Bukarija: Takve stvari ne trpim, to ne priliči renomeu ovog kluba! (VIDEO)
Screenshot 2022-09-09 at 00.16.11 - Copyright Printscreen/Arena sport

Mnogo toga ružnog pratilo je večerašnji poraz Zvezde od Monaka na startu Lige Evrope. Zvižduci celog stadiona Slavoljubu Srniću, koji je skrivio penal iz kojeg je francuski tim došao do pobede na Marakani, ali još više incident koji se dogodio na poluvremenu između Osmana Bukarija i Gelora Kange.

Uzvrela krv Gabonca i ovoga puta je proključala u nevreme, pošto je prilikom polaska igrača ka svlačionici počeo da prigovara Bukariju. Brzonogom novajliji u crveno-belom dresu se to očigledno nije dopalo tako da je probao da se obračuna sa saigračem i sigurno bi se dogodio teži incident da tehnički sekretar Negić i ostali nisu stali između dvojice igrača.

Ipak, tokom pauze se sve smirilo, a kako je bilo u svlačionici otkrio je trener srpskog šampiona Miloš Milojević posle meča.

- Rešili su sve. Fudbal je igra emocija, ključa, bude malo više testosterona, ali u svlačionici su se izgrlili, izvinili i nastavili da igraju. Pričali smo, možda sam bio oštar, ali takve stvari ne trpim. Ako nešto treba da se reši, treba da se reši interno. Ovo je nešto što ne priliči renomeu ovog kluba – kazao je Milojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike