Već im frka! Brazilski mediji fascinirani Vlahovićem i Mitrovićem

05.09.2022

11:31

0

U najvećoj zemlji Južne Amerike imaju samo reči hvale za srpske napadače

Već im frka! Brazilski mediji fascinirani Vlahovićem i Mitrovićem
Vlahović i Mitrović - Copyright MN Press

Mediji u Brazilu pomno prate srpske fudbalere, pre svih Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, koji su fantastično krenuli sezone u Fulamu, odnosno Juventusu. 

- Kako se čini na početku sezone, Brazil će imati vrlo teškog protivnika kada 24. novembra, u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, zaigra protiv Srbije. Tandem napadača srpske reprezentacije briljira u poslednje vreme na Starom kontinentu: visoki, snažni i ubojiti, Vlahović i Mitrović u odličnoj su formi - piše portal UOL Esporte.

Portal Antenados no Futebol istakao je kako ovakav razvoj situacije zasigurno „plaši Titea“, brazilskog selektora, naglasivši kako su Vlahoviću u proseku potrebna tri šuta kako bi postigao gol.

 

Dodatni razlog za strah je Mitrović, koji je drugi najbolji strelac Premijer lige u ovom trenutku, a ispred njega je samo Haland, sa deset golova. 

Njihova forma nije promakla nijednom od najpopularnijih twitter naloga u Brazilu posvećenih fudbalskoj statistici, FootstatsI2A, koji je sa svojim pratiocima podelio njihovu impresivnu statistiku.

Podsetimo, Srbija se na Svetskom prvenstvu u Kataru nalazi u grupi zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kemerunom. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike