Kristijano, šta si doživeo? Nemački drugoligaš ismejao Ronaldovu transfer muku da obeleži kraj prelaznog roka! (VIDEO)

02.09.2022

14:44

0

Autor: 24sedam

Marketing tim HSV-a bio je baš kreativan

Kristijano, šta si doživeo? Nemački drugoligaš ismejao Ronaldovu transfer muku da obeleži kraj prelaznog roka! (VIDEO)
ronaldo hsv - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira/Printscreen/Twitter/HSV_English

Fudbalska letnja pijaca okončana je u svim najjačim ligama Evrope, a ovogodišnji prelazni rok, između ostalog, biće upamćen i po neuspešnim pokušajima superagenta Žorža Mendeša da njegovom najvećem klijentu Kristijanu Ronaldu pronađe izlaz iz Mančester junajteda.

Gotovo celo leto navijači širom Evrope koji nisu ljubitelji lika i dela portugalskog superstara naslađivali su se naslovima o masovnom zatvaranju vrata najvećih i najbogatijih glubova na Starom kontinentu, a da "slučaj Ronaldo" ostane zabeležen potrudio se marketing tim Hamburga.

Nemački drugoligaš odlučio je da na kreativan način označi kraj prelaznog roka, ali tako što je sipao so na ranu Kristijanu koji na kraju nije uspeo da promeni sredinu.

Naime, odgovorni u Hamburgu napravili su mini video u kojem najpre bacaju faks mašinu kroz prozor, posle čega su mobilni telefon stavili u fioku. Ipak, pre nego što su je zatvorili na ekranu je zasijao dolazi poziv sa identifikacijom CR7. Umesto odgovora, imaginarna osoba zadužena za transfere u HSV-u samo je „mutirala“ poziv i zatvorila fioku, kao simboličan znak da su poslovi za ovo leto završeni.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike