Grizman "provalio" nameru Atletika, Madriđani pokušali da prevare Barselonu, Francuz nezadovoljan! Sprema nam se nova ponoćna bomba?

31.08.2022

09:50

0

Šta se to u Španiji kuva poslednjeg dana prelaznog roka

Grizman "provalio" nameru Atletika, Madriđani pokušali da prevare Barselonu, Francuz nezadovoljan! Sprema nam se nova ponoćna bomba?
Copyright Antoan Grizman foto: Profimedia/Photo Oscar J Barroso / Spain DPPI / DPPI

Poslednji dani prelaznog roka oduvek nose posebno uzbuđenje, a danas se naročito "kuva" u Španiji.

Naime, Antoan Grizman nije zadovoljan trenutnim statusom u Atletiko Madridu, pa je od kluba zatražio pojašnjenje o maloj minutaži koju ima, naročito nakon što je u proteklom kolu rešio okršaj sa Valensijom.

Prema pisanju tamošnjih medija, Atletiko je pronašao "rupu" u ugovoru i pokušava da izbegne isplatu Barseloni obaveznih 40 miliona evra. Navodno, ako bi Grizman na terenu proveo 50% vremena, Madriđani bi morali da inkasiraju dogovorenu sumu, pa su se dosetili da smanje minutažu napadaču, koji već tri utakmice u nizu ulazi u 60. minutu.

Francuzu se to ne dopada, naročito jer se bliži Svetsko prvenstvo, a ukoliko nastavi da igra pola sata i manje po utakmici, neće biti u pravoj formi za Mundijal.

Francuska u Kataru brani titulu prvaka, a Grizman je, prema pisanju L'Ekipa, poručio da Atletiko pregovara o smanjenju njegovog otkupa, ali su šanse da Barsa to prihvati veoma male.

Naravno, nije isključeno ni da tri strane postignu dogovor, pa da Grizman i ovog 31. avgusta bude ponoćna transfer bomba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike