Petrić nije zadovoljan bodom: Iscepali smo se i jedni i drugi, bili smo bliži pobedi!

31.08.2022

20:21

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana smireno sumirao debitantski derbi na klupi crno-belih

Petrić nije zadovoljan bodom: Iscepali smo se i jedni i drugi, bili smo bliži pobedi!
derbi16 - Copyright MN Press

Partizan je sačuvao oreol nepobedivosti na svom stadionu u večitom derbiju, ali crno-beli nisu uspeli ni da se vrate u šampionsku trku u duelu sa večitim rivalom.

Crvena zvezda je uzela bod u Humskoj i zadržala velikih plus sedam na tabeli u odnosu na najvećeg konkurenta u borbi za tron, čiji je trener Gordan Petrić bio zadovoljan onim što su njegovi izabranici pružili večeras.

- Rekao sam momcima da pruže 100 odsto, oni su danas dali i više od toga. Žargonski, „iscepali smo se“ i jedni i drugi. Nadam se da su ljudi uživali u igri i šansama. Da li smo pružili neku lepršavu igru, to je za analizu, zavisi ko kako gleda. Ako me pitate da sam zadovoljan u ovom trenutku remijem, nisam… Mislim da smo u drugom poluvremenu bili bliži pobedi i to je nešto što mogu da kažem i momcima.

Priznao je Petrić da nije zadovoljan time kako su njegovi izabranici ušli u meč.

- Ne mogu da budem zadovoljan tim delom utakmice zato što su igrači ušli nervozno, imali smo probleme sa kornerima, neke nije ni trebalo da napravimo. Opet smo imali u prvom poluvremenu problem sa drugom loptom, posle je to došlo na svoje mesto i ovom prilikom bih pohvalio Belića koji je igrao kao bonus i koji nam je pružio to što nam je trebalo u datom trenutku na sredini, kao i svi mladi momci koji su ušli. Takođe, i novajlijama bih se zahvalio i da se okrenu drugoj utakmici – kazao je Petrić i dodao:

- Možda smo mi bili u nekom trenutku drugog poluvremena svežiji od Zvezde, možda su oni imali teži raspored od nas što se tiče evropskih utakmica ili igrače koji su povređeni… Ne znam zašto su stali, ali verovatno i zbog toga što smo mi dali neki svoj maksimum i jer smo ih pritisnuli na način na koji je trebalo u prvom. Možda su se moji igrači uplašili na početku zbog sve te tenzije koja se vuče poslednja dva meseca, ali su pokazali da mogu da igraju i kada imate neku rotaciju onda je mnogo lakše nama kao trenerima – rekao je Gordan Petrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike