Albanski banditi s Kosova haraju Španijom! Identifikovani napadači koji su tukli i opljačkali fudbalera i njegovu ženu

29.08.2022

12:39

0

Policija ih već dugo ima na oku

Albanski banditi s Kosova haraju Španijom! Identifikovani napadači koji su tukli i opljačkali fudbalera i njegovu ženu
obamejang i žena - Copyright Instagram/auba

Svet fudbala šokirale su vesti iz Španije, kada je javljeno da su provalnici upali u kuću zvezde Barselone Pjera Emerik-Obamejanga, tukli i njega i njegovu porodicu i opljačkali ga.

Na svu sreću Obamejang je prošao bez težih povreda, baš kao i njegova supruga. Oni su odmah pozvali policiju kada su pljačkaši napustili njihov dom i kada su uspeli da se oslobode. Opisali su policajcima kako su pljačkaši izgledali. Banditi su pobegli u Audiju A3, što se vidi i na snimcima nadzornih kamera.

Katalonski portal "Ara", ali i El Pais, tvrde da je policiji poznat identitet osoba koje su provalile u kuću igrača Barselone. Navodno, radi se o grupi pljačkaša, Albanaca s Kosova i Metohije, koji se profesionalno već godinama bave ovom vrstom kriminala i da je Obamejang samo jedna u nizu njihovih žrtava.

Navodno su Obamejanga nedeljama pratili i već su jednom probali da provale u kuću, ali ih je tada sprečio alarm. Sinoć su i na to bili spremni, pa su onesposobili alarm, a onda provalili u kuću.

Ovakve grupe godinama prave probleme širom Španije, zbog čega su klubovi već ranije savetovali igračima da ne objavljuju fotografije iz svojih domova na društvenim mrežama i da angažuju osiguranje na svojim posedima.

Barsa je posle svega poslala porodicu Obamejang u hotel iz bezbednosnih razloga i pružila im neophodnu psihološku pomoć.

Sve ovo se dešava u samom finišu prelaznog roka, u kome Gabonac želi da obezbedi transfer u Čelsi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike