Bundesliga ovo ne pamti, a to nisu dobre vesti za Srbiju! Pogledajte kako je čudotvorac Zomer zaustavio 19 udaraca Bajerna! (VIDEO)

28.08.2022

11:45

0

Autor: 24sedam

Švajcarac briljirao na golu Menhengladbaha i izludeo fudbalere iz Minhena

Bundesliga ovo ne pamti, a to nisu dobre vesti za Srbiju! Pogledajte kako je čudotvorac Zomer zaustavio 19 udaraca Bajerna! (VIDEO)
Tan2022-8-27_20200711_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Sćrader

Fudbaleri Srbije imaće, pored Brazila i Kameruna, Švajcarsku za rivala u grupi na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Na manje od četiri meseca pre duela sa Švajcarcima svedočimo "zabrinjavajućoj" formi golmana našeg rivala.

Jan Zomer je postavio rekord u broju odbrana na jednoj utakmici u istoriji Bundeslige, a da dostignuće bude još veće stoji podatak da ih je zabeležio u duelu sa Bajernom. A ekipa iz Minhena je prava gol-mašina, pošto su igrači ovog tima čak 15 puta tresli mrežu rivala u prva tri kola!

 

 

Zomer (33) je sa odbranama počeo u 52. sekundi meča, a onda je izluđivao fudbalere Bajerna sve do 83. minuta. Tada je Liroj Sane napokon postigao gol, ali se mora naglasiti da golman Menhengladbaha loptu nije video od fudbalera koji su se nalazili ispred njega, te nije imao vremena da reaguje. Dakle, 19 od 20 udaraca u okvir gola uspešno je zaustavio. A neke od tih odbrana bile su zaista spektakularne.

Ostvarenje za priču i za knjige švajcarskog golmana naši fudbaleri moraju da iskoriste kako bi proučili njegove kretnje i postavljanja te pokušali da mu pronađu slabu tačku, da bi 2. decembra savladali Švajcarsku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike