Italijanski fudbaler brutalno ubio bivšu devojku! Tukao je do smrti čekićem i bejzbol palicom dok je bila na vezi sa sestrom! (FOTO)

28.08.2022

08:09

0

Autor: 24sedam

Nesrećna Alesandra je ranije prijavila Padovanija za uznemiravanje

Italijanski fudbaler brutalno ubio bivšu devojku! Tukao je do smrti čekićem i bejzbol palicom dok je bila na vezi sa sestrom! (FOTO)
padovani - Copyright Printscreen/Facebook

Užasne vesti stigle su iz Italije. Fudbaler Đovani Padovani (27) optužen je za brutalno ubistvo bivše devojke Alesandre Mateuzi.

Jezivo ubistvo dogodilo se manje od mesec dana nakon što ga je Alesandra prijavila policiji za uznemiravanje i progonjenje.

Njih dvoje su bili zajedno godinu dana, a kada je Alesandra okončala vezu, Đovani nije mogao da se pomiri sa tim. Neprestano je zvao, slao joj stotine i stotine poruka, pa je odlučila da ga prijavi.

To nažalost nije rešilo problem. Sve je kulminiralo u nedelju kada je Padovani zatražio od svog kluba dozvolu da propusti Kup utakmicu sa Katanijom.

Otputovao je u Bolonju i sačekao Alesandru ispred zgrade. Dok je telefonom pričala sa sestrom napao ju je i udarao čekićem i bejzbol palicom, pišu britanski mediji.

Sestra je čula kako Alesandra moli Đovanija da prestane pre nego što je poziv prekinut. Odmah je pozvala policiju.

Profimedia
 

Brzo su pripadnici  reda  stigli na  mesto nesreće, Alesandra je još davala znake života, ali su povrede glave bile toliko teške da je preminula na putu do bolnice. Na fotografijama sa mesta zločina vidi se lokva krvi i nakit pokojne devojke.

Policija je veoma brzo pronašla fudbalera i lišila ga slobode kao glavnog osumnjičenog za  brutalno ubistvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike