Grant ne greši kad uloži novac! Partizanov bivši trener želi da kupi klub u našem regionu!

27.08.2022

12:37

0

Autor: 24sedam

Iskusni stručnjak je najbolji biznismen među trenerima

Grant ne greši kad uloži novac! Partizanov bivši trener želi da kupi klub u našem regionu!
avram grant - Copyright MN Press

Hoće li hrvatska Rijeka uskoro preći u izraelske ruke? Prema pisanju medija u te dve zemlje, mogao bi da se odigra takav scenario i da u njemu glavnu ulogu dobije bivši trener Partizana Avram Grant..

Prema navodima medija, izraelski biznismen je u pregovorima o kupovini kluba, a u proces su uključeni Grant i njegov dugogodišnji prijatelj i jedan od najvećih fudbalskih menadžera Pini Zahavi. Razgovori su već u poodmakloj fazi i bave se prenosom 100 odsto vlasništva kluba iz ruku sadašnjeg vlasnika Damira Miškovića. 

Rijeka je osvojila jedan naslov u Hrvatskooj u sezoni 2016/17 i šest kupova.

Pre Miškovića klub je bio u vlasništvu italijanskog biznismena Gabrijela Volpija, poznatog po tome što je već dugo na čelu najboljeg vaterpolo tima sveta Pro Reka, kao i fudbalskog kluba Specije. Posle četiri godine rukovođenja Rijekom, Volpi je 2017. godine sva prava preneo na današnjeg vlasnika.

Inače, Grant je verovatno jedan od najboljih biznismena među fudbalskim trenerima. Nezvanično se tvrdi da često investira novac u nekretnine i to po celom svetu. Priča se da je kupio stan u Beogradu, dosta godina kasnije pošto je napustio Humsku u proleće 2012. godine. Nedavno je u svojoj zemlji od nekoliko devojaka doživeo teške optužbe za silovanje, ucene, seksualno iskorišćavanje i seksualno uznemiravanje. Ovaj proces je pred sudom, a Grant je u javnom obraćanju napomenuo da poštuje žene i da nikad nije uradio ništa što bi ih povredilo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike