Keln se raduje megdanu sa Partizanom: Utakmice sa njima će sigurno biti vruće!

26.08.2022

14:52

0

Autor: 24sedam

Trener i direktor bundesligaša komentarisali grupu u Ligi konferencija

Keln se raduje megdanu sa Partizanom: Utakmice sa njima će sigurno biti vruće!
0MET1287 - Copyright MN Press

Opšte je mišljenje da Partizan nije bio miljenik sreće na današnjem žrebu grupa u Ligi konferencija. Crno-beli su kao tim iz prvog šešira za rivale dobili dva kluba iz Liga petice Keln i Nicu, te češkog predstavnika Slovacko.

Iako se nalaze u grupi smrti, crno-beli sa velikim optimizmom ulaze u najmlađe UEFA klupsko takmičenje drugu godinu uzastopno, a šta kažu rivali?

U Kelnu se raduju utakmicama koje predstoje, posebno dolasku u Beograd.

- Naporno smo radili za ovo i srećni smo što smo u četvrtak uspeli da napravimo poslednji korak. Partizan i Nica su poznata imena, atmosfera će biti prilično dobra. Znamo da nas čekaju teški zadaci i trebalo bi da im pristupimo sa poštovanjem. Naši navijači će biti uzbuđeni, kao i mi. Želimo lepe, mirne utakmice i uspešnu grupnu fazu – kazao je posle žreba trener Kelna Štefen Baumgart.

Nemački tim je do grupne faze Lige konferencija stigao preko mađarskog Fehervara. Uprkos porazu na domaćem terenu u prvom meču (2:1), Keln je sinoć u Mađarskoj bio ubedljiv (3:0) i zasluženo izborio jesen u Evropi.

- Bila je to veoma važna utakmica za nas, posebno sa 3000 navijača Kelna koji su nas podržali. Srećni smo što možemo ponovo da igramo na međunarodnom nivou. Protivnici su atraktivni, Nica je protivnik koji dolazi iz jedne od pet najjačih liga u Evropi, utakmice protiv Partizana sigurno će biti vruće. Igranje u Češkoj će biti takođe izazov. Ne samo da smo uzbuđeni zbog gostovanja, već se zaista radujemo i svim utakmicama na našem terenu – rekao je sportski direktor Kelna Kristijan Keler.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike