Trap rekao "NE" najvećem klubu, prelepu Brazilku sačuvao od depresivnog Ostrva (FOTO)

25.08.2022

16:15

0

Autor: 24sedam

Nemac ostaje golman Ajntrahta

Trap rekao "NE" najvećem klubu, prelepu Brazilku sačuvao od depresivnog Ostrva (FOTO)
trap1 - Copyright Instagram printscreen

Golman Ajntraht Frankfurta Kevin Trap (32) odbio je transfer u Mančester junajted. Iskusni Nemac nije navodio razloge zbog kojih je odbio selidbu na Old Traford, već je samo rekao šta mu je plan za ubuduće:

- Dobio sam pismenu ponudu od Mančester junajteda, najboljeg kluba na svetu. Juče sam obavestio predstavnike oba kluba da sam odlučio da ostanem u Ajntraht Frankfurta - rekao je Trap, a njegove reči preoneo je italijanski novinar Fabricio Romano.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Trapp (@kevintrapp)

 

Trap za Ajntraht igra od leta 2018. godine i za to vreme je odigrao 261 utakmicu na kojima je primio 385 golova. Osvojio je prošle sezone Ligu Evrope. Ovakvu odluku sigurno nije mogao da donese bez konsultacija sa svojom dugogodišnjom devojkom, prelepom brazilskom manekenkom Izabel Gular.

Opšte je poznata da žene fudbalera ne vole klimu u Mančesteru, pa je i to jedan od razloga zbog kojih je Trap mogao da se zahvali Eriku Ten Hagu na interesovanju i pozivu u klub.

 

 

Mančester junajted traži golmana koji bi mogao da bude konkurencija Davidu de Heji. Za ovu ulogu "crveni đavoli" sada vide golmana Njukasla i reprezentacije Slovačke Martina Dubravku.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike