Kanga se oglasio posle tragične evropske večeri! Ovo je njegova poruka za sve Delije (VIDEO)

24.08.2022

14:56

0

Autor: 24sedam

Gabonac iz redova Zvezde nije rekao ni slova o skandalu koji je napravio

Kanga se oglasio posle tragične evropske večeri! Ovo je njegova poruka za sve Delije (VIDEO)
kanga 1 - Copyright MN Press

Ostala je Liga šampiona samo san za Crvenu zvezdu ove godine, a pored Milana Pavkova, strelca  autogola u poslednjim trenucima susreta, kao jedan od tragičara označen je Gelor Kanga.

Što zbog kiksa koji je prethodio prvom golu Makabija iz Haife, što zbog skandala prilikom napuštanja terena. Nije Gabonac ni pogledao trenera Dejana Stankovića kada je zamenjen, a bes je iskalio šutirajući flašice s vodom.

Dan posle zaista bolnog poraza odlučio je da se oglasi. Ali nije rekao (napisao) ni reč o bilo kojoj od dve pomenute situacije. Njegova razmišljanja su drugačije prirode.

 

 

- Hvala svima na ogromnoj podršci i bezuslovnoj ljubavi koju nam pružate! Nismo uspeli da se kvalifikujemo za Ligu šampiona, ali pred nama je Liga Evrope i Šampionat, potrudićemo se da vas ovaj put ne izneverimo. Vaša podrška mi puno znači, hvala vam još jednom i volim vas - objavio je Kanga uz video sa utakmica koje je odigrao u crveno-belom dresu.

Na klubu i treneru je da odluči hoće li Kanga biti kažnjen zbog nedoličnog ponašanja i nepoštovanja trenera, a ako pitate navijače oni su redom stali uz fudbalera iz Gabona i pružili mu punu podršku u komentarima na njegovu objavu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike