Oglasile se Delije posle tragedije na Marakani: "Stručnjaci" traže mane kad se to ne radi - Stanković, Pavkov Kanga...

24.08.2022

14:20

0

Navijači jasno izneli svoj stav

Oglasile se Delije posle tragedije na Marakani: "Stručnjaci" traže mane kad se to ne radi - Stanković, Pavkov Kanga...
Delije - Copyright MN Press

Crvena zvezda je tragično ispala iz Lige šampiona, odigravši nerešeno sa Makabijem. Tragičar utakmice bio je inače heroj navijača Milan Pavkov, koji je postigao auto-gol u 90. minutu.

Igrači, trener, svi su bili slomljeni. Još se čeka izjava nekog od funkcionera, ali su se u međuvremenu oglasili navijači.

Delije su svoje saopštenje saželi u dve reči: Idemo dalje!

- Zvezdaši, Delije... nema ko nije tužan zbog utakmice sa Makabijem, ali to je fudbal. Kada smo igrali sa mnogo jačima prolazili smo na sreću. Glupo bi bilo da nabrajamo trenutke, znate ih svi napamet. Danas, kada verovatno imamo bolji tim, nismo uspeli na papiru slabijeg protivnika da savladamo. Ipak, naši igrači posle 5 uzastopnih titula, 2 uzastopne duple krune, nesrećnog ispadanja u osmini finala Lige Evrope prošle sezone, nestvarnog početka ove sezone u domaćem prvenstvu... zaslužuju ogromnu podršku na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem! – navode Delije u saopštenju, pa nastavljaju:

- Milan Borjan, Milan Pavkov, Kanga... i svi drugi, su naši junaci, heroji, koji su nas doveli negde gde nismo mogli ni u najboljoj mašti da zamislimo pre samo 6-7 godina kada smo ispali od Kairata u prvom pred kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. "Najgore" što nam se desilo je da igramo ove godine Ligu Evrope i da se borimo za direktan ulazak u Ligu šampiona sledeće sezone. Da bismo to uradili potrebno je domaće prvenstvo ispratiti kako treba! U subotu igramo protiv Javora. Ovo je prilika da se polako uigramo za derbi na kome mnogo toga treba da pokažemo i stavimo stvari na svoje mesto, ali ujedno ovo je prilika i da pokažemo da smo tu kada treba! Mnogi "stručnjaci" na papiru tražiće mane i krivce onda kada se to ne radi. Navijači drugih timova će likovati. Ne dozvolimo im sekund jedan da se poraduju! Idemo u Ligu Evrope da pokažemo šta znamo, idemo po još jednu duplu krunu! Još jači da budemo na tribinama nego da smo ušli u Ligu šampiona! Sada je potrebna zvezdaška REAKCIJA!

Delije su, dakle, čvrsto i nesumnjivo uz trenera i tim. Videćemo u subotu koliki će biti odziv na njihov poziv.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike