Nije lako biti žena fudbalera! Htela sam da se ubijem kada smo došli u Mančester!

24.08.2022

16:47

0

Autor: 24sedam

Supruga Anhela di Marije otkrila da nije znala hoće li je neko ubiti dok šeta gradom

Nije lako biti žena fudbalera! Htela sam da se ubijem kada smo došli u Mančester!
profimedia-0547005319 - Copyright Profimedia

Prošlo je osam godina otkako je argentisnki fudbaler Anhel di Marija potpisao ugovor sa Mančester junajtedom, a njegova supruga Horhelina Kardoso se još nije oporavila od života u tom gradu.

Za nju je to bilo najgore moguće iskustvo i ne krije da je srećna što su se tamo zadržali tek jednu sezonu.

- Pokazao mi je ponudu Mančester junajteda. Nisam  želela da idem, rekla sam mu da se preseli sam, ali je on mislio da je bolje da krenemo zajedno. Bio je to ogroman novac, mnogo više nego što mu je Real nudio. Preselili smo se... - počinje svoju priču Horhelina, pa nastavlja:

- Putovali smo tamo često i ranije tokom godišnjeg odmora jer smo prijatelji sa Đaninom, ćerkom Dijega Maradone i suprugom Serhija Agvera. Uvek je bilo užasno.

 

 

Pored svega Anhel di Marija odlučio je da za više od 70 miliona evra pređe u klub sa Old Traforda.

Tada je za njegovu suprugu počeo "pakao" koji je precizno opisala.

- Svi su ljudi čudni. Hodaš gradom i ne znaš hoće li te neko ubiti. Hrana je odvratna! Žene im izgledaju kao da su od porcelana... Anhel i ja smo živeli u Madridu, igrao je u najboljem klubu na svetu, savršena hrana, savršeno vreme, sve je bilo idealno. Borila sam se protiv odlaska u Junajted, ali Anhel je govorio da ćemo biti finansijski stabilniji ako prihvati ponudu. Ne krvim ga što je otišao, ali bilo je užasno. Jednog dana sam mu rekla:" Dragi, ja ću se ubiti! U dva sata popodne je noć".

Bila je to, na njenu sreću, kratka epizoda, pošto je Di Marija brzo otišao iz Mančestera, a dani u Parizu su Horhelini mnogo više prijali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike