Pavkov nije zaslužio ovakav kraj na Marakani! Ovo je njegov prvi gol kojem se nijedan zvezdaš nije radovao! (VIDEO)

23.08.2022

21:50

1

Autor: 24sedam

Trenutak kada je Marakana zanemela

Pavkov nije zaslužio ovakav kraj na Marakani! Ovo je njegov prvi gol kojem se nijedan zvezdaš nije radovao! (VIDEO)
CRVENA_ZVEZDA_vs_MACCABI_57 - Copyright MN Press

Imala je Zvezda širom otvorena vrata Lige šampiona. Makabi iz Haife je u revanš meču plej-ofa Lige šampiona bio na konopcima, izraelski šampion bio je izgubljen posle 2:0 u finišu prvog poluvremena i odbranjenog penala Borjana, ali su dva velika kiksa crveno-bele koštala mesta u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

Najpre je Zvezdin kapiten nedugo posle zaustavljenog šuta sa 11 metara Hazize primio gol sa preko 25 metara, da bi u 90. minutu Milan Pavkov postigao prvi gol kojem se nijedan zvezdaš nije obradovao.

Desetak minuta ranije visoki napadač ovacijama je pozdravljen sa krcatih tribina Marakane koje su očekivale od njega gol koji bi ih odveo u Ligu šampiona, ali su umesto toga doživeli šok…

Gosti su izveli slobodan udarac sa leve strane, Pavkov je nespretno reagovao nogom i zakucao loptu u sopstvenu mrežu za konačnih 2:2.

Ovo je verovatno bila poslednja utakmica Milana Pavkova u Zvezdinom dresu, pošto se seli u Saudijsku Arabiju i ovakav kraj na najvećem srpskom stadionu svakako nije zaslužio…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike