Partizanovci kažu, vreme je da krene nabolje! Stolica je izabrao ove startere za napad na AEK (SASTAV)

03.08.2022

17:29

0

Autor: 24sedam

Crno-beli ovu sezonu u Evropi otvaraju na Kipru

Partizanovci kažu, vreme je da krene nabolje! Stolica je izabrao ove startere za napad na AEK (SASTAV)
FK Partizan01 - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Posle razočaravajućeg početka sezone u Superligi Srbije, fudbalere Partizana očekuje prva ovosezonska utakmica u Evropi. Ekipa Ilije Stolice je već na Kipru, gde će sutra (18.00) odigrati prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Duel sa AEK-om iz Larnake najavio je i Ljubomir Fejsa.

FK Partizan/Miroslav Todorović
 

- Neće biti lako, znamo da se meč igra po toplom i teškom vremenu, ali hoćemo da pružimo maksimum i donesemo u Beograd što bolji rezultat. Uvek smo bili najbolji kad je teško, nadam se da će i sad tako biti. Gledali smo AEK, pogledaćemo snimke utakmica ponovo, međutim, bitna je naša igra - kazao je za klupski sajt iskusni vezista.

Izraelac Bibras Natho nada se da će od utakmice na Kipru crno-beli pokrenuti seriju dobrih rezultata, pošto posle četiri kola u nacionalnom šampionatu imaju (samo) pet bodova. Vodeća Crvena zvezda, ujedno i najveći rival, ima čak sedam bodova više.

- Nismo u dobroj situaciji, počeli smo sezonu ispod očekivanja, težak je trenutak za sve, ali u teškim trenucima se vidi ko je spreman da igra za Partizan. Moramo to da pokažemo. Znamo koliko je ovaj klub veliki, da je u njemu pritisak s kojim moramo da se nosimo. Verujem da od sutrašnje utakmice krećemo i onda ćemo ići samo napred - rekao je Natho.

I napadač kluba iz Humske Rikardo Gomeš smatra da je vreme za bolje rezultate.

- Situacija nije laka, a čekaju nas nezgodan protivnik i teško vreme. Ipak, želimo da promenimo tok sezone, i to već od ove utakmice na Kipru - zaključio je Gomeš, prošle sezone najbolji strelac u Superligi Srbije.

Podsetimo, ukoliko crno-beli budu uspešni, u plej-ofu Lige Evrope igraće protiv Dnjepra. Ali prvo treba savladati Kiprane.

FK Partizan/Miroslav Todorović
 

Očekuje se da će Stolica ovim igračima pokloniti poverenje: Stevanović - Živković (Filipović), Vujačić, Saničanin, Urošević - Fejsa, Belić - Andrade, Natho, Menig - Rikardo.

Revanš sa Kipranima je zakazan za sledeću nedelju, a tokom vikenda neće imati obaveze u nacionalnom šampionatu, baš zbog obaveza u Evropi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike