Sergej čuva Kamenovića u Laciju! Lotito ne da mladog Srbina zarad dobrih odnosa sa Kežmanom!

24.08.2022

05:13

0

Autor: 24sedam

Sari ne računa na defanzivca

Sergej čuva Kamenovića u Laciju! Lotito ne da mladog Srbina zarad dobrih odnosa sa Kežmanom!
profimedia-0693471176 - Copyright Profimedia/Domenico Cippitelli/ipa/SIPA

Transfer igre igraju se oko statusa Dimitrija Kemenovića u Laciju. Trener rimskog kluba Mauricio Sari ne računa ozbiljnije na mladog defanzivca, ali prvi čovek Rimljana Klaudio Lotito ne želi da ga proda kako bi sačuvao dobre odnose sa njegovim menadžerom Matejom Kežmanom.

Podsetimo, Kamenović je Lacio stigao prošlog leta za tri miliona evra iz Čukaričkog na zahtev tadašnjeg trenera Simonea Inzagija. Međutim, italijanski strateg je otišao u Inter, pa je nekadašnji mladi reprezentivac Srbije ostao u nemilosti Sarija koji je stigao na Inzagijevo mesto.

Srpski fudbaler u jesenjoj polusezoni prošle takmičarske godine nije bio ni registrovan za Lacio, ali se to promenilo prošle zime. Međutim, status kod Sarija mu je ostao nepromenjen pa je do kraja sezone odigrao samo jedno poluvreme protiv Verone.

Kamenović ni ovog leta nije uspeo da se nametne treneru, koji ne bi imao ništa protiv da ga Lacio proda do kraja letnje fudbalske pijace. Međutim, Lotito to ne želi da uradi iz višeg cilja. Prvi čovek „nebeskoplavih“ pokušaće u septembru da ubedi jednu od najvećih zvezda tima Sergeja Milinkovića-Savića da produži ugovor, zbog čega po svaku cenu hoće da izbegne bilo kakve potencijalne konfliktne situacije sa zajedničkim agentom Kamenovića i SMS-a Matejom Kežmanom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike