Prvi čovek Lacija objavio kakvo je bogatstvo odbio za Sergeja: Da li je Lotito normalan?!

10.05.2022

09:40

0

Autor: 24sedam

Neverovatan iznos za Srbina naišao na negativan odgovor predsednika Lacija

Prvi čovek Lacija objavio kakvo je bogatstvo odbio za Sergeja: Da li je Lotito normalan?!
Tan2022-2-5_222112700_3 - Copyright Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Predsednik italijanskog Lacija Klaudio Lotito izjavio je na italijanskom javnom servisu RAI da je ranije odbio da proda vezistu Sergeja Milinkovića-Savića za 140 miliona evra.

Kontroverzni predsednik neboplavih nije otkrio ko je došao sa takvom ponudom, a budući poslovi zavisiće i od želja srpskog fudbalera:

- Milinković nije na prodaju. Odbio sam ponudu za 140 miliona evra. Pitao bih Sergeja šta želi da radi, samo ako dobijemo važnu ponudu od vrhunskog kluba svetske klase - prenosi Rai Sport reči Lotita.

Ranije je srpski rerpezentativac dovođen u vezu sa Mančester junajtedom, pa su ga čak i skauti gledali na nedavnim utakmicama i zaključili da je spreman da igra u Premijer ligi. Međutim, poslednjih dana Italijani sve češće spominju i Juventus kao narednu stanicu.

Agent Mateja Kežman boravio je u Italiji da pregovara sa Lotitom o traženoj ceni za vezistu. Milinković-Savić (27) je u Laciju od 2015. godine kada je stigao iz Genka. Ugovor sa Laciom ističe  mu na leto 2024. godine, a Transfermarkt ga procenjuje na 70 miliona evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike