Partizanov kapital je kapitalan, ali opuštanja nema! Idemo na pobedu na Maltu!

22.08.2022

13:44

0

Autor: 24sedam

Takmičarsku utakmicu u Humskoj nije imao još od aprila

Partizanov kapital je kapitalan, ali opuštanja nema! Idemo na pobedu na Maltu!
FK Partizan - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana imaju veliku šansu da se plasiraju u grupnu fazu Lige konferencija. Ekipa Gordana Petrića je na svom stadionu pobedio Hamrun 4:1, pa sa značajnim kapitalom putuje na Maltu.

Posle nekoliko meseci pauze na golu je ponovo bio Aleksandar Popović.

- Bilo je zaista malo neobično jer od TSC-a nisam imao takmičarsku utakmicu kod kuće, a mislim da je to bio neki april. U Partizanu sam navikao na pritisak i odgovornost, tako da tu vrstu opterećenja, nakon što sam ponovo stao na gol, nisam imao. Trudiću se da podižem formu iz utakmice u utakmicu, a u svemu je važan kontinuitet - počeo je golman "parnog valjka" uz dozu opreza uoči revanša.

- Sa Maltežanima nema opuštanja iako je rezultat dobar. Svesni smo svega, tako da idemo da završimo posao i uđemo u grupnu fazu Lige konferencije. Mislim da tamo treba da uđemo u utakmicu kao i u Beogradu. Treba da igramo kao da je rezultat 0:0, a ne 4:1 i onda neće biti problema. Kvalitetniji smo protivnik i to smo dokazali u Beogradu.

Trener Petrić posebno ističe da želi da relaksira igrače i skine pritisak sa njih.

- Svaki dan nam govori da imamo njegovu maksimalnu podršku i da treba da se opustimo i da radimo ono što najbolje znamo, a to je da igramo fudbal. To mnogo znači svakom igraču ponaosob - zaključio je Popović.

Meč na Malti biće odigran u četvrtak, sa početkom u 20 časova, uz direktan prenos na Premium 1 TV Arena sport.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike