Partizan doveo novog Afrikanca! U Beograd stiže već u ponedeljak!

20.08.2022

17:44

0

Autor: 24sedam

Ponuda je "teška" 700 hiljada evra

Partizan doveo novog Afrikanca! U Beograd stiže već u ponedeljak!
FK Partizan - Copyright MN Press

Partizan je angažovao novog fudbalera u ovom prelaznom roku. Reč je o Hamiduu Traoreu (25), reprezentativcu Malija i dojučerašnjem prvotimcu turskog Giresunspora. Zvanična ponuda je prihvaćena, od 700 hiljada evra, pa će vezista u najkraćem roku, koliko već u ponedeljak, stići u Beograd i potpisati trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske.

Kako dalje prenosi Telegraf, posrednik u poslu, srpski agent Zvonko Rmandić, pomogao je i "pogurao" Traorea ka Partizanu, ali je dobar deo posla obavio i sam fudbaler, koji je u petak imao sastanak sa čelnicima Giresunspora, predočio im želju da realizuje transfer među crno-bele.

Takođe je prihvatio da odigra utakmicu protiv Kasimpaše za vikend.

Traore je već sarađivao sa Fusenijem Dijabateom, koji je u Humsku (takođe u ovom prelaznom roku) stigao upravo iz pomenutog kluba, u kojem je proveo prošlu sezonu kao pozajmljen igrač Trabzona.

Traore je počeo u ekipi sa Malija pod nazivom Klub Olimpik, gde je prošao mlađe selekcije, potom i postao prvotimac, a onda je prešao u Elazigspor, gde se zadržao dve sezone. Onda je otišao u Karabuk, zatim Adanu Demispor u kojoj je proveo tri sezone da bi mu od prošlog leta član je pomenutog Giresunspora.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike