Partizanu opet sudi Danac! Do prošle godine ga niko nije voleo, a sada budi lepa sećanja!

19.08.2022

17:45

0

Autor: 24sedam

UEFA odredila da revanš crno-belih na Malti vodi Jakob Kelet

Partizanu opet sudi Danac! Do prošle godine ga niko nije voleo, a sada budi lepa sećanja!
20210812ivPartizanSoci39 - Copyright MN Press

Evropska fudbalska federacija odlučila je da poverenje za revanš meč kvalifikacija za Ligu konferencija između Hamruna i Partizana da danskom sudiju Jakobu Keletu!

Pomoćnici Keletu biće zemljaci Lars Humelgard i Henrik Skite, dok je četvrti arbitar takođe Danac Morten Krog i oni će biti zaduženi za pravdu tokom susreta koji je na programu 25. avgusta od 20.00.

A Jakob Kelet nije nimalo nepoznato ime navijačima i fudbalerima Partizana. Ovo će mu biti treći put da deli pravdu crno-belima, a sećanja i osećanja su pomešana kod crno-belih.

Prvi put je stajao na centru kada je Partizan igrao protiv Plzena u Češkoj 2017. godine u šesnaestini finala Lige Evrope. Česi su slavili sa 2:0 i plasirali se među osam najboljih.

Utisci su drastično popravljeni, kada govorimo o rezultatu, jer je Kelet sudio revanš duel Partizana i Sočija pre godinu dana.

Vodili su Rusi dva puta u Humskoj, a Partizan oba puta uspevao da izjednači. Taj drugi gol Šćekića za produžetke, postignut u 90. minutu dugo će se pamtiti.

Posle produžetaka penali su iznedrili novog heroja, golmana Nemanju Stevanovića koji je odbranio penal i omogućio Vujačiću da golom uvede Partizan u plej-of.

Danac je, dakle, jednom doneo sreću Partizanu, a jednom nije. Posle prvog susreta sa Hamrunom i ubedljive pobede od 4:1 utisak je da je sve u rukama crno-belih i da sudija treba samo da odradi posao u skladu sa fudbalskim pravilima, kako bi prolaz u Ligu konferencija bio obezbeđen.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike