Izgleda da se oseća zaista krivim, zar i vi ne mislite isto? Mitar razbio "šoferku" kapitenu, pa se pohvalio saigračima u grupi

21.08.2022

19:53

0

Autor: 24sedam

Srbin je pravi "đavo" iako još nije u Mančester junajtedu

Izgleda da se oseća zaista krivim, zar i vi ne mislite isto? Mitar razbio "šoferku" kapitenu, pa se pohvalio saigračima u grupi
mitar - Copyright printscreen

Jednom prilikom je Aleksandar Mitrović otkrio da mu je otac Ivica kao malom rekao da će biti kriminalac ako svoju energiju ne usmeri na prave stvari.

Srećom za fudbal kao sport, Fulamov golegeter danas razbija štopere i golmane po Premijer ligi, ali ponekad pokaže zašto se otac brinuo za njega.

Poslednji primer je šofešajbna Toma Kernija, fudbalera Fulama, koja je slučajno stradala nakon jednog šuta Mitrovića na treningu, ali to srpskom golgeteru nije bilo dovoljno već se slikao na haubi saigračevog automobila i onda je poslao fotku u "whatsapp" grupu.

 

 

- On je ovo poslao u grupu za "čet". Izgleda da se oseća zaista krivim, zar i vi ne mislite isto - napisao je Kerni.

Bivši kapiten Fulama izgleda da je propusti ispovest Mitrovića u kojoj je rečeno kako se osećao:

- Šutnuo sam loptu, ona je otišla preko zaštitne mreže iza gola, razbila šoferšajbnu i ja sam bio veoma srećan.  O, baš sam bio srećan. Nisam platio ništa. Sav je stegnut, sada će morati da plati popravku. Stvarno mi je bilo uživanje - rekao je Mitrović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike