Mitrogol ispričao kako je bio srećan zbog pucanja jedne "šoferke" na Fulamovom parkingu (VIDEO)

21.08.2022

16:50

0

Autor: 24sedam

Lopta je pala baš tamo gde je trebala

Mitrogol ispričao kako je bio srećan zbog pucanja jedne "šoferke" na Fulamovom parkingu (VIDEO)
mitro2 - Copyright printscreen/Tanjug/AP

Pre starta Premijer lige u Engleskoj se kao epidemija širila polemika oko toga da li Aleksandar Mitrović može biti jednako efikasan u elitnom društvu kao što je to bio u Čempionšipu.

Sada se došlo do toga da navijači na društvenim mrežama pišu kako su danas sigurni jedino smrt, porez i Mitrović, a za sve je zaslužan njegov pogodak u 90. minutu meča protiv Brentforda, kao i ona dva u mreži Liverpula.

 

 

Ipak najbolja priča koja se šeruje mrežama o srpskom reprezentativcu emitovana je u emisiji "Soccer AM". Pored fudbalskih tema, Mitrović se dotakao i jedne insajderske priče iz Fulama u kojoj je otkriveno šta ga je mnogo usrećilo pre nekoliko nedelja:

- Šutnuo sam loptu, ona je otišla preko zaštitne mreže iza gola, razbila šoferšajbnu i ja sam bio veoma srećan.  O, baš sam bio srećan. Nisam platio ništa. Sav je stegnut, sada će morati da plati popravku. Stvarno mi je bilo uživanje - rekao je Mitrović.

 

 

Nevolja je u tome što se Mitrović naslađivao mukama Toma Kernija, njegovog saigrača, koji je Škot, a ljude iz tog dela Britanije bije glas da se teško hvataju za novčanik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike