Novi remi Voše, imao je šef Rastavac šta da kaže! Pričao je i o crvenom kartonu koji je skrojio tok meča

21.08.2022

04:57

0

Autor: 24sedam

Protiv Mladosti je bilo 1:1

Novi remi Voše, imao je šef Rastavac šta da kaže! Pričao je i o crvenom kartonu koji je skrojio tok meča
Rastavac - Copyright Promo/FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno u utakmici 7. kola Superlige Srbije, a šef stručnog štaba Milan Rastavac bio je polovično zadovoljan. Rezultatom nije, ali zalaganjem ekipe jeste.

- Moj generalni utisak je da je ovo još jedna utakmica u kojoj nismo uzeli ono što smo zaslužili. Razloge za to možemo tražiti na raznim stranama, jedan deo se odnosi i na kriterijum suđenja, jer se igra često svodila na igru jedan na jedan i unutar toga, sudija u tim situacijama imao uticaj, vi ćete proceniti da li je to bilo na ovu ili onu stranu.

Ušli smo utakmicu kako smo želeli, pokazali smo šta hoćemo i tako smo i igrali. Ovo je još jedan meč na kom je protivnički golman bio najbolji igrač njihove ekipe i ja mu čestitam na tome - bili su prvi utisci Rastavca posle remija sa ekipom Mladosti, od 1:1.

- Nismo imali sreće da postignemo pogodak na vreme, verujem da bi gol ili dva u uvodnom delu utakmice okrenuo meč na potpuno drugu stranu. Sve u svemu kada sve saberemo, moram da čestitam igračima na tome šta su sve izdržali danas. Rezultatom nismo zadovoljni, a opet ne možemo da budemo nezadovoljni s onim što smo prikazali, pogotovo u periodu igre sa desetoricom i u finišu kada smo išli da postignemo gol i da odnesemo sva tri boda.

Nemamo mnogo vremena za odmaranje, već u četvrtak nas čeka nova utakmica i spremamo se za gostovanje u Surdulici - rekao je Rastavac i prokomentarisao ključni detalj na meču, a to je isključenje (drugi žuti) za Veljka Simića, u samoj završnici.

- Nisam imao priliku da vidim snimak, samo mogu da kažem da je meni sa terena izgledalo da nije bilo kontakta. To je moj utisak sa klupe, ali ponavljam, nisam video snimak - zaključio je šef struke novosadske "stare dame".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike