Rikardo tek očekuje najbolje od saradnje sa Dijabateom: Hemija je stvorena od prvog trenutka!

19.08.2022

05:03

0

Autor: 24sedam

Napadač Partizana blizu još jednog klupskog rekorda

Rikardo tek očekuje najbolje od saradnje sa Dijabateom: Hemija je stvorena od prvog trenutka!
fkpart-hamrun-125 - Copyright MN Press

Partizan je konačno zaličio na tim koji je prošle sezone bio nadomak šampionskog trona. Posle očajnog početka nove takmičarske godine, Gordan Petrić je uspeo da poveže iskidane niti u igri Valjka, koji je u četvrtak došao nadomak još jedne evropske jeseni.

Na stadionu u Humskoj, u prvom meču plej-ofa Lige konferencija crno-beli su savladali Hamrun 4:1, nagovestivši tako izlazak iz krize kojoj se kraj nije ni naslućivao.

Jedan od junaka Partizanovog trijumfa ponovo je bio Rikardo, koji je posle meča istakao da rezultat na pravi način pokazuje odnos kvaliteta dve ekipe.

- U igri su oni krenuli bolje prvih deset minuta, ali onda je došao naš gol, mi smo preuzeli kontrolu i posle toga je sve krenulo da se razvija prema našim željama. Mslim da smo zaslužili pobedu, okrećemo se narednom meču na njihovom terenu - rekao je Rikardo.

Centarfor Partizana postigao je i sinoć pogodak i sada je sa 14 golova veoma blizu rekorda koji Kleo drži. Brazilac je najefikasniji igrač u evropskim takmičenjima sa 16 pogodaka.

- Tačno je da mogu oboriti rekord, ali to nije ono o čemu razmišljam, već mi je tim najvažniji. Naravno, ja sam srećan zbog svakog gola, jer znam da će to pomoći ekipi da pobeđuje. Što se tiče moje saradnje sa Dijabateom, veoma sam srećan, čini mi se da je hemija stvorena od prvog trenutka, nadam se da nas tek očekuju prave partije i mnogo golova - rekao je Rikardo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike