Hteo sam da ostanem u Partizanu do kraja karijere! Marković nije očekivao odlazak iz Humske!

18.08.2022

17:01

0

Autor: 24sedam

Srpski internacionalac želi velike rezultate u Gazijantepu

Hteo sam da ostanem u Partizanu do kraja karijere! Marković nije očekivao odlazak iz Humske!
Copyright MN Press

Imao je jasan plan, ali u životu često ne bude onako kako smo planirali. Okrene nam put, pa završimo tamo gde nismo očekivali...

Fudbaler Gazijantepa i nekadašnji kapiten Partizana Lazar Marković izjavio je za turske medije da je planirao da završi karijeru u klubu iz Humske.

Marković je ponikao u Partizanu iz kog je 2013. godine prešao u Benfiku, a kasnije je igrao za Liverpul, Fenerbahče, Sporting, Hal, Anderleht i Fulam, da bi se 2019. vratio među beogradske crno-bele.

Bivši reprezentativac Srbije ovog leta pojačao je turski tim.

- Prethodne tri godine sam proveo u Partizanu. Da budem iskren, želeo sam da u njemu ostanem, jer sam bio kapiten. Hteo sam da ostanem tamo do kraja karijere, takva mi je bila ideja - izjavio je Marković za portal Sporx.

Srpski fudbaler izjavio je da je na njegovu odluku da pređe u Tursku uticao takođe bivši fudbaler Partizana Marko Jevtović.

- Gazijantep se na kraju zainteresovao za mene. Zvali su me iz kluba. Veliki plus je bio što je Marko Jevtović došao. I on me je pozvao. Svi su mi ispričali dobre stvari o klubu, o projektu. Zato sam i došao u Gazijantep, jer smatram da je ovaj projekat dobar - rekao je krilni napadač.

Pored kluba Markec ističe jedno veoma prijatno iznenađenje.

- Zavoleo sam grad. Nisam očekivao da će biti takav. Ljudi su ljubazni, to me je veoma obradovalo. Učinili su da se osećam kao da sam ovde već godinama.

Marković je imao i poruku za sve navijače Gazijantepa.

- Želim ovo da kažem u svoje ime i ime mojih saigrača. Daćemo 100 odsto u svakoj utakmici na terenu. Mi smo već dobra ekipa i uvek žemo an teren izaći da pobedimo. Ima ovde zaista dobrih igrača, imamo dobrog trenera, mislim da ćemo biti sve bolji.

Gazijantep posle prva dva kola ima pobedu i remi u turskoj Super ligi, a Marković je u oba meča bio starter i igrao po šezdesetak minuta. Marko Jevtović je odigrao cela oba meča.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike