Partizan zvao Banjaka da se vrati u Humsku? Agent za 24sedam tvrdi: Nije istina!

17.08.2022

18:02

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli traže pojačanja, da li bi Kamerunac mogao da bude jedan od njih?

Partizan zvao Banjaka da se vrati u Humsku? Agent za 24sedam tvrdi: Nije istina!
20201018npBagnack5 - Copyright MN Press

U predvečerje jednog od najvažnijih mečeva Partizana u dosadašnjoj sezoni iz Kameruna je stigla najava da bi Maki Banjak mogao da se vrati u klub iz Humske.

U najavi prvog meča plej-ofa Lige konferencija protiv Hamruna (četvrtak, 21.00 TV Arena sport Premium1) trener Gordan Petrić je pričao da su crno-belima potrebna pojačanja u manevarskom delu tima, međutim kamerunski defanzivac je za medije u domovini izjavio kako su ga crno-beli već kontaktirali sa željom da obnove saradnju.

- Postoje opcije, da je sve do mene promenio bih sredinu, ali imam još godinu dana ugovora sa Kairatom, mada postoji klauzula. U Partizanu trenutno nije dobra situacija, klub me je kontaktirao da razgovaramo o mogućem povratku u tim. Moj agent takođe razgovara sa klubovima u Španiji i Francuskoj – kazao je Banjak za medije u Kamerunu.

Tragom ove vesti kontaktirali smo Banjakovog menadžera Romea Filipovića, kako bismo proverili verodostojnost ove izjave.

- Nema to veze… Partizan ne traži štopera, imaju ih trojicu… Oni traže vezne igrače. Nije istina da su zvali Banjaka – kazao je za 24sedam Filipović.

Iako stvari na prvi pogled deluju prilično jasno, samo malo grebanje ispod površine otvara prostor za moguću obnovu saradnje dve strane. Jer, pre samo nekoliko dana u Humsku je iz Sočija stigla ponuda od milion evra za crnogorskog reprezentativca Igora Vujačića i ukoliko je u Humskoj prihvate automatski bi se otvorio prostor za angažovanje novog defanzivca, pa ne bi bilo veliko iznenađenje da se upravo Maki Banjak ponovo nađe na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Podsetimo, kamerunski štoper koji je prošao kroz omladinsku školu Barselone dugo je bio tiha patnja Sava Miloševića dok je sedeo na klupi Partizana. A kada je nekadašnji golgeter konačno uspeo da ga angažuje iz ljubljanske Olimpije ubrzo je napustio Humsku, dok Banjak nije uspeo da se izbori za mesto pod suncem kod Miloševićevom naslednika Aleksandra Stanojevića.

Sa Topčiderskog brda je otišao u Kairat, koji bi, navodno, pristao da se rastane sa kamerunskim fudbalerom za 300.000 evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike