Milunović očekuje prolaz! Sve se rešava u Beogradu, znamo šta nam je činiti!

18.08.2022

05:14

0

Autor: 24sedam

Iskusni defanzivac se nada boljem rezultatu u revanšu

Milunović očekuje prolaz! Sve se rešava u Beogradu, znamo šta nam je činiti!
Crvena zvezda - Copyright FK Crvena zvezda

Iza fudbalera Crvene zvezde je prvo poluvreme dvomeča plej-ofa Lige šampiona. Izabranici Dejana Stankovića poraženi su u Haifi od Makabija 3:2 pa će u revanšu narednog utorka na stadionu „Rajko Mitić“ morati da slave sa dva gola razlike kako bi se našli u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

- Ostaje žal sa propuštenim šansama i ispuštenim vođstvom iz prvog poluvremena. Ništa nije gotovo, ovo je tek prvo poluvreme. Bili su teški uslovi, znali smo šta nas očekuje… Radi se o dobroj ekipi, ali ako želiš da uđeš u Ligu šampiona… Sve se rešava u Beogradu, znamo šta nam je činiti - istakao je posle duela u izjavi za TV Arena sport Nemanja Milunović.

Iskusni defanzivac vodio je rovovsku borbu za snažnim napadačem izraelskog šampiona Frencijem Pjeroom, koji je dva puta zatresao mrežu Milana Borjana.

- Dobar napadač, imaju individualni kvalitet. Znali smo sve mane i vrline, žal je kada jedan igrač postigne dva gola i izgubiš. Tražićemo individualne greške i timske, moramo to ispraviti ukoliko želimo u Ligu šampiona. Nadam se da će u Beogradu biti puno bolje i očekujem prolaz - kazao je Milunović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike