Delije se već naoštrile za revanš sa Makabijem! Zvezda pušta karte u prodaju, ovo su cene, a za jug važi posebno pravilo!

16.08.2022

14:47

0

Autor: 24sedam

Za vikend se neće igrati u Superligi, a novi meč sa Izraelcima je u utorak

Delije se već naoštrile za revanš sa Makabijem! Zvezda pušta karte u prodaju, ovo su cene, a za jug važi posebno pravilo!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće sutra prvu utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona, sa Makabijem u Haifi, dok je revanš na stadionu "Rajko Mitić" zakazan za 23. avgust.

U susret tom meču, objavljene su i informacije vezane za prodaju ulaznica.

- Usled velikog interesovanja navijača za revanš utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Makabi Haife, karte za ovaj meč će se naći i u onlajn prodaji od utorka 16. avgusta od 12 časova. Karte će na ovaj način moći da se kupe isključivo iz Srbije.

Utisak je da će se u utorak, 23. avgusta od 21 čas napraviti atmosfera o kojoj će se dugo pričati, a da će stadion biti pun. Ideja je da tribine ponovo budu crveno-bele, tačnije da svi koji idu na istok i zapad obuku crvene, a oni koji će biti na severu i jugu bele majice. Mobilizacija zvezdaša u crveno-belom sjaju. Upravo zato, odlučili smo da izađemo u susret navijačima iz unutrašnjosti i omogućimo onlajn prodaju u Srbiji.

Kartu možete kupiti na sledećem linku: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/tickets.html - navedeno je na sajtu crveno-belih.

Cene su 2.400 dinara za zapadnu tribinu, 2.000 za istočnu, a 1.000 za severnu. I za južnu će ulaz koštati hiljadu, ali će se ove ulaznice prodavati isključivo na blagajni "Rajka Mitića".

Inače, za vikend ekipa Dejana Stankovića neće imati obaveze u Superligi pošto je utakmica 7. kola sa Čukaričkim odložena. Novi termin biće naknadno saopšten.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike