Delije neće biti oduševljene! U Haifi sudi Španac kojeg Zvezda ne pamti po dobrom, a njegov posao nadgledaće Albanac!

15.08.2022

18:07

0

Autor: 24sedam

Karlos del Sero deliće pravdu na meču crveno-belih i Makabija

Delije neće biti oduševljene! U Haifi sudi Španac kojeg Zvezda ne pamti po dobrom, a njegov posao nadgledaće Albanac!
fudbalski sudija - Copyright MN Press

Dok se Dejan Stanković i njegovi izabranici spremaju za najvažniji meč dosadašnjeg dela sezone, navijači srpskog prvaka prikupljaju sve informacije koje bi mogle da imaju uticaj na Zvezdino gostovanje u Haifi u prvom meču plej-ofa Lige šampiona.

Crveno-beli su već saznali da će ih na stadionu Makabija sačekati paklena atmosfera s obzirom da su mnogi navijači domaćeg tima ostali bez karata, a posle poslednje vesti iz Niona sigurno neće biti oduševljeni imenom arbitra kojeg je UEFA delegirala za glavnog delioca pravde.

U sredu u 21 čas znak za početak meča daće španski arbitar Karlos del Sero, kojeg klub iz Ljutice Bogdana ne pamti po dobrom s obzirom da u dva dosadašnja meča koje je sudio Zvezdi crveno-beli nisu ostvarili pobedu (Totenhem 0:4 i Spartak Trnava 1:1).

Španac pripada grupi elitnih sudija sa znakom UEFA, a njegov tim u Izaraelu činiće pomoćnici Pau Sebrijan Devis i Dijego Barbero Sevilja, dok će četvrti sudija biti Sezar Soto Grado.

Zanimljiva je odluka odgovornih u Nionu i oko izbora kontrolora suđenja, koje će obavljati Albanac Sokol Jareči, dok je delegat biti Škot Dejvid Mekdauel.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike