Milunović jedva čeka sredu, veruje u Zvezdu, ali upozorava: Makabi je daleko kvalitetniji od svih s kojima smo do sada igrali

15.08.2022

15:19

0

U sredu je prvi od dva meča dosadašnjeg toka sezone

Milunović jedva čeka sredu, veruje u Zvezdu, ali upozorava: Makabi je daleko kvalitetniji od svih s kojima smo do sada igrali
Nemanja Milunović - Copyright MN Press

Šampion Srbije Crvena zvezda u sredu bije prvu od dve odlučujuće bitke za Ligu šampiona protiv Makabi Haife.

Utakmica se igra od 21 sat, revanš je sedam dana kasnije, a pobednik dvomeča plasiraće se u grupnu fazu Lige šampiona. Povratnik u Zvezdu Nemanja Milunović svestan je važnosti meča i ocenjuje da je Makabi najjači protivnik s kojim je tim igrao u ovim kvalifikacijama.

- Pred nama je sigurno jedna od najvažnijih utakmica koje ćemo odigrati ove sezone. Partije koje pružamo od početka takmičarske godine nam ulivaju optimizam, ali je Makabi definitivno kvalitetniji od svih sa kojima smo igrali do sada. Reč je o disciplinovanom timu, sa izuzetno prodornim igračima i trenerom koji insistira na modernom shvatanju fudbala. Ipak, prava evropska poslastica je pred nama. Svaki igrač voli takve utakmice, a poseban je osećaj kada u dresu Crvene zvezde možete da ih igrate.

Milunović kaže da ima osećaj kao da nije ni odlazio.

- Čim sam ponovo istrčao na Marakanu, javila mi se dobro poznata emocija i utisak mi je bio kao da nisam ni odlazio. U sredu nas očekuje nova bitka, a mi smo rođeni spremi, to se ne dovodi u pitanje.

Zvezdinom timu posebno odgovara što se revanš igra na "Rajku Mitiću".

- Želimo da ostvarimo dobar rezultat pred revanš na Marakani, a onda sledi spektakl. Čuli smo i da će biti pun stadion u Haifi, ali nijedna atmosfera ne može da se poredi sa onom koju prave naši navijači. Uz to, ponovo je ideja da se tribine oboje u crveno-belo i nadam se da će svi ispoštovati takav plan, te da će istok i zapad biti crveni, a sever i jug beli. Uzbuđeni smo, ali ne zanosimo se, jer smo svesni da nas prvo čeka meč u Haifi i da tamo moramo da se pokažemo kao pravi. Posle toga ćemo razmišljati o revanšu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike